Wat is een feest zonder ballonnen?

De ballonvouwers van Pret event vrolijken elk feest op met hun ballonnen. Jong of oud het maakt niet uit. Met hun vrolijke kostuums vallen ze direct op tussen de mensen. Iedereen kijkt met verbazing naar de lange ballonnen die in een handomdraai omgetoverd worden tot de prachtigste figuren. Van lieveheersbeestjes tot eendjes met rollende oogjes en van vliegtuigen tot en met een compleet piratenpak. Alles is mogelijk. Of u nu één of meerdere ballonvouwers wilt hebben, succes is gegarandeerd.

Sinds ze op Onderstroom (straatfestival) in Vlissingen hebben gestaan, behoort er zelfs een ballonact van zo’n 15 minuten tot de mogelijkheden.

Bent u na het zien van onze ballonvouwers zelf enthousiast geworden en wilt u het zelf leren?

We verzorgen ook workshops waarin u binnen enkele uren een goede basis krijgt waarna u verder aan de slag kunt om de mensen om u heen te verbazen. Kijk maar eens hoe mensen reageren als ze bijvoorbeeld in plaats van een enveloppe met geld een ballonfiguur krijgen waar het geld in zit. Of in plaats van echte bloemen een bos met ballonbloemen. Mogelijkheden genoeg.

Heeft u een winkel die tijdens een actie opgevrolijkt moet worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer eens naar onze gunstige prijzen.

Lijst met enkele eerdere opdrachtgevers:
Amels shipyard
Philadelphia
Gors
Foto Verschoore
Kinderopvang Walcheren
Klimopschool
Intratuin Breda

groot_1groot_3 groot_2